Cautare

493 de rezultate pentru "clubul mamicilor" (3.52 secunde)
Partners Productions Romania SRL ( in dizolvare de drept, cu 69 de actiuni in valoare totala de 690.000 de lei), LCS Cargo International SRL (in dizolvare de drept, cu 20 de actiuni in valoare totala de 200.000 de lei), Romtrucks SRL (10 actiuni in valoare totala de un milion de lei), Publi-Media SRL (in dizolvare de drept, cu 8 actiuni in valoare totala de 800.000 de lei), Leader High-Tech (in dizolvare de drept, cu 2.500 de actiuni in valoare totala de 2,5 milioane de lei), SOPAS-servicii financiare si leasing (cu 30 de actiuni in valoare totala de trei milioane de lei) si Clubul Vinului SRL (cu 129 de actiuni in valoare totala de 129 milioane de lei).
Printre societatile comerciale datornice se afla Energmontaj, Bami, Allek, Metotex, precum si cluburile de fotbal, cum ar fi Clubul de Fotbal Dunarea si Fotbal Club Otelul, care a reusit performanta sa acumuleze datorii la plata comisionului se se ridica la aproximativ 200 milioane de lei.
Cu ocazia ultimelor teste organizate de Euro NCAP s-a remarcat intrarea in clubul select al celor mai sigure automobile a lui Peugeot 1007, care a obtinut cel mai mare punctaj la toate categoriile privind siguranta ocupantilor adulti, o premiera in lumea auto.
Astfel, clubul de noapte SC Runner Com SRL Oradea a introdus la comercializare bauturi alcoolice netimbrate in valoare de 10 milioane de lei vechi.
Organizatiile implicate in elaborarea si negocierea acestor norme de implementare au fost Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), Clubul Roman de Presa (CRP), Agentia de Monitorizare a Presei, Asociatia Patronatelor si Editorilor Locali (APEL), cu participarea unor experti din partea Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) si a Asociatiei Romane de Masurare a Audientelor (ARMA).
Organizatiile implicate in elaborarea si negocierea acestor norme de implementare au fost Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), Clubul Roman de Presa (CRP), Agentia de Monitorizare a Presei, Asociatia Patronatelor si Editorilor Locali (APEL), cu participarea unor experti din partea Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) si a Asociatiei Romane de Masurare a Audientelor (ARMA).
Pe de alta parte, procurorii au declansat o ancheta la clubul de fotbal Politehnica Timisoara, existand suspiciuni privind operatiuni de spalare de bani.
Mai mult, chiar Automobil Clubul Roman (ACR) nu este de acord cu introducerea taxei ecologice, apreciind ca masura ar favoriza grupuri de interese si ar contraveni liberei concurente.
Luni, la Clubul Diplomatic din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului Carta Alba a IMM din Romania, 2006 - editia a IV-a.
In schimb finantistii galateni considera ca societatea FC Otelul ar trebui sa achite datoriile acumulate de club pe vremea cind actionar majoritar era CF Otelul, invocind faptul ca clubul de fotbal si-a pastrat locul in divizia A, un alt argument fiind legat de plata drepturilor de televiziune.
Basescu a povestit un episod anecdotic intamplat acum cateva saptamani in India, acolo unde foarte putina lume avea habar ca Romania face parte din clubul foarte select al celor 45 de state care detin centrale nucleare.
Asa am aflat ca a jucat fotbal la profesionisti, la Clubul Scolar Sportiv Sibiu, dar s-a lasat pentru ca nu era o meserie.
Ramine de vazut cit de generosi se vor dovedi in acest an galatenii, mai ales ca au fost initiate actiuni prin care acestia au fost invitati sa doneze 2% din impozit pentru SMURD sau pentru Clubul "Otelul" Galati.
În fine, din lista datornicilor mai mentionam Asociatia Sportiva Clubul de Fotbal Universitatea Craiova - cu 43,35 miliarde de lei vechi.Fiscul doljean are de recuperat de la societatile din judet creante în valoare totala de peste 9.000 de miliarde de lei vechi, însa conducerea institutiei este de parere ca o mare parte din sume nu mai pot fi recuperate, din diverse motive.
Pe de alta parte, vor fi inchise doua magazine diplomatice, dintre cele trei urmand sa ramana unul singur, la Clubul Diplomatilor, pentru ca legea permite functionar ea acestor magazine intr-o singura locatie.
Inca mai suferim de lipsa locurilor de munca Daca e sa luam de bun tot ce spune Paul Pacuraru, tara noastra a intrat in clubul select al statelor europene dezvoltate din punct de vedere economic.
Legislatie instabila Asociatia automobilistilor din Romania, Automobil Clubul Roman (ACR), a protestat recent fata de intentiile autoritatilor de a interzice detectoarele radar.
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a sarbatorit, pe 22 iunie, la Clubul Diplomatilor din Bucuresti, 15 ani de la reluarea activitatii miscarii patronale pentru IMM in Romania.
Raiffeisen Exclusive a sarbatorit un an de activitate a serviciului de private banking la clubul Fratelli din Bucuresti, alaturi de peste 200 de clienti de top.
RA-APPS a stabilit, in urma cu aproximativ o saptamana, preturile de oferta pentru primele cinci imobile scoase la vanzare in septembrie, printre care si clubul Floreasca.
google-analytics.com